Produkty pro růžové pyžamo (4)

Grana Padano DOP

Grana Padano DOP

Il Grana Padano DOP se vyrábí v historické oblasti s chráněným označením původu, díky příspěvku členů dodavatelů z provincií Mantova a Brescia, které jsou dvěma nejdůležitějšími pro výrobu tohoto DOP. Dostupný v různých velikostech a zráních, které se pohybují od minimálně 10 měsíců až po 20 měsíců zrání.
Ravioli Ricotta e Spinaci

Ravioli Ricotta e Spinaci

Tyto zelené ravioli z čerstvého těsta, plněné ricottou a špenátem, jsou nadčasovým klasikou italské kulinářské tradice, dokonale vyvážené mezi jednoduchostí a rafinovaností. Těsto je zbarveno do zelena, protože je smícháno se špenátem, a vyznačuje se svou hedvábnou konzistencí, ideální pro elegantní uzavření jemné a bohaté náplně.
Parmigiano Reggiano DOP

Parmigiano Reggiano DOP

Parmigiano Reggiano DOP je výsledkem zručného řemeslného zpracování, které se předává z generace na generaci. Členové ho vyrábějí podle tradiční metody, v provincii Mantova na pravém břehu řeky Po. Dostupný v různých velikostech a zráních, které se pohybují od minimálně 14 měsíců až po 30 měsíců zrání.
Gran Mezzaluna Ricotta e Spinaci

Gran Mezzaluna Ricotta e Spinaci

Tento velký raviolo ve tvaru půlměsíce, plněný špenátem a ricottou, je navržen tak, aby uspokojil i ty nejnáročnější chutě, a je také inženýrsky navržen pro ideální poměr mezi těstem a náplní. Těsto a jeho velkorysé rozměry mohou obalit náplň, aniž by se během vaření roztrhlo. Náplň je symfonií chutí a textur. Čerstvý, mírně osmahnutý špenát a vysoce kvalitní, měkká a krémová ricotta vytvářejí dokonalou rovnováhu lehkosti a chuti.